DIMAVO.Over Ons.Slijpdienst.Producten.Verhuur.Contact.
Designed by J.M. DIMAVO BVBA  ...  Laatste update  08.2019
Slijpdienst

Dimavo bvba beschikt over een modern machinepark, voor bijna alle slijpwerkzaamheden. Zo beschikken wij over een CNC-gestuurde Vollmer CHD 250 en CHD251R2 voor het slijpen van hardmetalen zaagbladen. Deze machines kunnen vrijwel elke tandvorm aan. Zowel zagen voor hout, aluminium als staal, wij zorgen dat uw hardmetalen zaagbladen altijd weer scherp worden.

Verder beschikken wij over een moderne messenslijpbank van Reform voor het slijpen van schaafmessen, hakselmessen en papiermessen. Deze machine slijpt messen tot 1400 mm. Zowel HSS- als HM-messen.

Voor metaalzaagbladen staat de Loroch CN1000 altijd paraat. Deze CNC machine slijpt HSS-cirkelzagen en segmentcirkelzagen tot een diameter van 1000mm.

Andere voorbeelden zijn ondermeer het slijpen van scharen, messen, kettingen van kettingzaagmachines, veescheermessen, tondeusemessen, heggenscharen, ....

Deze zijn maar enkele voorbeelden uit ons uitgebreide machinepark. Voor verdere vragen ivm slijpwerk en onze slijptoer, neem gerust contact met ons op